Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Mivel a BizBazár.hu jelenleg egyszemélyes vállalkozásként működik, én, Józsi leszek a segítőtársad, az egyszemélyes ügyfélszolgálat, bátran fordulj hozzám! 🙂 Szeretnélek biztosítani arról, hogy bármilyen kérdés is felmerül benned, számíthatsz rám, igyekszem mindenben segíteni neked, soha nem foglak cserbenhagyni! Minden, az ügyfélszolgálatra beérkező kérdést megválaszolok, semmi nem kerülheti el a figyelmem! Fontos tudnod, hogy jelenleg E-mail-ben tudsz elérni engem, persze dolgozom azon, hogy telefonon, illetve egyéb más csatornákon is könnyedén kapcsolatba léphess velem a jövőben.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

hello@bizbazar.hu

Néhány fontos tudnivaló:

  • Ügyfélszolgálati kérdésekben minden hétköznap 08:00 – 17:00 között állok a rendelkezésedre. Hétvégén pihenek, a családommal vagyok, felkészülök a következő hétre, hogy magas minőségben szolgálhassalak ki téged! Na jó, úgyse bírom ki, hogy ne írjak vissza, úgyhogy hétvégén is válaszolok! 🙂
  • Az ügyfélszolgálati rendszer 0-24 órában fogadja az üzeneteket, így bármikor írhatsz nekem.
  • Minden beérkező kérdést igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni.  A válaszadás 24, de legkésőbb 48 órán belül (leterheltségtől függően) megtörténik.
  • Ha 24 órán belül sem kapsz választ, ne aggódj, foglalkozom az ügyeddel, biztosítalak róla, hogy válaszolni fogok!
  • Minden vásárlómat, minden érdeklődőt a barátomnak tekintek, így a kommunikációt tegeződve folytatom, kérlek ne haragudj rám ezért!
  • Szeretném hangsúlyozni, hogy nincs rossz vagy értelmetlen kérdés! Minden információ fontos lehet ahhoz, hogy a megrendeléssel kapcsolatban jó döntést hozz, amikor pedig azt a kezedbe veszed, megelégedettséggel töltsön el!  Bármiről is van szó, fordulj hozzám bizalommal!
  • Összegyűjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és azokat igyekeztem részletesen megválaszolni! Megtalálod ezeket a “Gyakori kérdések (GYIK)” menüpontban!

Ha napközben kevés az időd és csak 17:00 óra után veszed fel velem a kapcsolatot, akkor se aggódj, a rendszer tárolja az üzeneted! A beérkező üzenetek mindegyikét feldolgozom, minden kérdést megválaszolok, semmi nem kerülheti el a figyelmemet!  A BizBazár.hu telefonos ügyfélszolgálatot jelenleg nem tart fenn, de dolgozom ennek a megvalósításán!

Keress bátran és bizalommal!

Adatkezelési tájékoztató


Vélemények

BizBazár.hu

Kedves szavak

Schaffler Zsuzsanna

Facebook
A megrendelt készülék sértetlen állapotban,magyar nyelvű használati útmutatóval,számlával megérkezett. Az ügyintézés rendkívül korrekt, segítőkész módon zajlott. A cél: a megrendelő igényeinek való maximális megfelelés. Köszönöm !

Szabó Ferkó

Facebook
Az eddigi legjobb webshop amivel találkoztam.

Hegedűs Sándor

Facebook
A választott termék időben megérkezett és beváltotta a hozzá fűzött reményeket, rendszeresen fogom használni. Pont annyit nyújt, mint amit a honlapon található leírás alapján elképzeltem. A magyar nyelvű használati utasításnak külön örültem. Mindenkinek ajánlom, hogy ha valami megtetszik, akkor bátran rendeljen ebből a webshopból, nem fog csalódást okozni.

Für Melinda

Facebook
💗 Tökéletes minőségű termék, teljeskörű tájékoztatás, gyors kiszállítás. Az egyik legjobb webshop, ahonnan valaha rendeltem.

Jobaházi Vilmos

Facebook
Pontos és kiszámítható! Korrektül és teljes körűen tájékoztatott a vásárlás/szállítás során folyamatosan a megrendelésemmel kapcsolatban. Kérdés esetén nagyon gyorsan és segítőkészen válaszolt.

Paulik Róbert

Facebook
Maximálisan korrekt és rugalmas webshop, sok segítséget kaptam a tulajdonostól, hogy az ajándékba szánt termék minél gyorsabban megérkezzen hozzám. Időben megérkezett, igényesen becsomagolva. Csak ajánlani tudom!

Kovács Dorottya

Facebook
Az ígért időn belül megérkezett a rendelésem, igényesen becsomagolva. A termékek pont olyanok, ahogyan az oldalon le van írva. :) Nem rendelek gyakran online, ezért voltak kérdéseim, de tulajdonos nagyon segítőkész és rugalmas volt!