Hívd elő az energia pokémont, avagy Pikachu mindig kéznél van! | Pokélabda power bank

Pokélabda power bank

Hívd elő az energia pokémont, avagy Pikachu mindig kéznél van! | Pokélabda power bank

Olvasási idő: ∼ 3-4 perc |

Pokélabda power bankBiztosan számodra is ismerős szitu, amikor egy fontos hívást kellene elintézned, vagy egy létfontosságú sms-t elküldened, esetleg az interneten böngészned egy fontos információt keresve, de a mobilodon se kép, se hang, lemerült. Bosszantó tud ez lenni, hiszen az esetek többségében ez biztosan akkor történik meg, amikor tényleg a legnagyobb szükségünk lenne az okos kütyünkre. A lemerült mobil önmagában még nem nagy probléma, hiszen csak fel kell tölteni és újra használhatjuk, meg vagyunk mentve. De mi van akkor, ha éppen nincs nálunk a töltő? És akkor, ha nálunk van, de áramforrás nincs? Ma már könnyű dolgunk van, az úgynevezett hordozható akkumulátorok segítségével bárhol és bármikor “adhatunk enni” a beépített akksival rendelkező eszközeinknek. Most mutatok Neked egy kiváló alternatívát, amely nem csak praktikus és hasznos, de szerintem nagyon jól is néz ki! Bemutatkozik a pokélabda power bank, azaz hordozható akkumulátor.

||Csomagolás, külcsíny

A termék fekete színű, téglalap alakú dobozban érkezik. Visszafogott a csomagolás, semmi csicsa. Az egyik oldalon a termék neve és néhány műszaki információ, a másikon  egy pár soros használati utasítás látható, a doboz tetején pedig egy logó díszeleg. Ez a fekete-fehér kombó – a szövegek fehér színűek, csillogó hatásúak – egyébként nagyon jól néz ki, már a dobozon is érződik, hogy nem gagyi termékről van szó. A doboz tetejét egyszerűen csak le kell emelni és elénk tárul a tartalom. A box alsó részében elhelyezett kis üregben – ami alatt egy USB kábel rejtőzik –  csücsül a cucc, átlátszó fóliába bugyolálva.

|A varázslatos gömb power bank

A termék hivatalos neve “Magic Ball Power Bank”.  Amikor először megláttam, nekem azonnal a Pokémon rajzfilm ugrott be, a pokémonok otthonaként szolgáló piros labda jutott róla eszembe. 🙂 Nem tudom, ez ciki-e, vagy sem, de nagy rajongó voltam gyerekkoromban. Emlékszem, hogy alig vártam, hogy hazaérjek a suliból és lássam az aktuális epizódot. 🙂 Pikachu volt az egyik kedvenc karakterem – Balbassaur mellett -, aki elektromosságával igyekezett ellenfelei fölé kerekedni. A gömb futurisztikus hatást kelt, a piros és szürke elemek, valamint a fekete és fehér betétek nagyon jól mutatnak, a termék szinte kéri, hogy vedd kézbe és vizsgáld neg közelebbről. Az elülső oldalon középen található két darab USB port, egy normál és egy micro USB. A csatlakozók mellett helyett kapott egy apró gomb és négy darab, LED lámpás töltöttségjelző. A hátsó oldalon egy karabiner is beépítésre került, melynek segítségével akár a táskánkon is hordhatjuk a power bankot. A külső borítás műanyag ugyan, de a tartósabb fajtából, és ráadásul még tűzálló is. Az összeszerelésre sem lehet panasz, nincsenek hézagok, illesztési hibák, a termék nem zörög.Pokélabda power bank

||Hogyan működik?

A hordozható akkumulátor 10.000 mAh, azaz 10.000 milliampaeróra teljesítménnyel rendelkezik és 5V kimeneti feszültséggel képes leadni a kakaót. Ez azt jelenti, hogy mai legtöbb okostelefonba szerelt akksit kétszer is képes teljes mértékben feltölteni. Természetesen töltheted vele a tableted, az okosórád, illetve minden más kütyüdet, mely töltésre alkalmas és néha megéhezik a fincsi energiára. 🙂 

|A belső akkumulátor töltése – power bank

Ahhoz, hogy értelmét nyerje a power bank és segítsen megmenteni minket a bevezetőben említett szituációktól, fel kell tölteni a beépített Li-ion akkumulátorát. Nem kell mást tenned, mint a mellékelt kábel micro USB végét a power bank micro USB csatlakozójába, a normál USB végét pedig a számítógéped USB portjába dugni. Persze egy adapter segítségével hálózatra is csatlakoztathatod. Miután a kábelek a helyükön vannak, az akkumulátor töltése elkeződik. Jól néz ki! A már említett LED töltöttségjelző és tulajdonképpen maga a terméktest is pirosan izzik, villog. Amint a labda jól lakott, néhány másodperc után a LED visszajelzők és a piros fény is kialszik. Ettől kezdve készen áll arra, hogy amikor szükséged lesz rá, energiával lásson el Téged, pontosabban a kedvenc eszközeidet.

|Eszközök töltése

Pokélabda power bankAz okostelefonod, okosórád, illetve tableted töltése hasonló metódus alapján zajlik, mint a belső akksi “etetése”. A töltéshez a saját USB kábeledet – azt, melyet az adott eszközöd töltésére használsz – tudod használni. Abban az esetben, ha például a telefonod kívánod tölteni, mindössze annyit kell tenned, hogy a kábeled normál USB végét a power bank normál USB csatlakozójába, a másik végét pedig a készüléked csatlakozójába dugod be. Amint ezzel megvagy, a töltés ebben az esetben is automatikusan megkezdődik. Töltés közben a labda és a LED visszajelzők is világítanak. Amint tele a pocak, meg kell szüntetni az eszközök csatlakozását, eltávolítani a kábeleket és a pokélabda néhány másoperc után kikapcsol. Ja igen! Világít is! A már említett csatlakozók mellett található kis gombocskát hosszán megnyomva világítani kezd a varázslabda! 🙂 Fehér színben pombázik, fénye éjjeli segédfényként kiválóan használható.

Pokélabda power bank

||Összegzés. Merem ajánlani!

Hasznos kütyü, amely biztosan kiszolgálja a majd az igényeid, nem kell többé aggódnod a lemerült eszközök miatt akkor sem, ha azok használata éppen élet-halál kérdés számodra. Könnyedén magaddal viheted bárhová, mindössze 206 gramm súlyú. Nagy teljesítménye, vagány külseje, a világítás, a túlfeszültség elleni védelem és a karabiner mind-mind olyan tulajdonságok, amik miatt kiváló választás lehet a pokélabda. Próbáltam kicsalni belőle egy Pikachu-t, ami sajnos nem sikerült, de energiát viszont igen, amire való azt ügyesen hozza! Ajánlom!

Hazavinnéd? ➡🛒 Pokélabda hordozható akkumulátor (power bank)

 

Baráti üdvözlettel: Józsi

Kiemelt termékek | Sokan szerettétek!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You've just added this product to the cart: