Órák

Órák

Kreatív órák, asztali és fali kivitelben. Az idő meghatározó eleme az életünknek. A mai rohanó világban folyamatosan versenyt futunk vele, próbáljuk legyőzni, de legalább is kihasználni, illetve beleférni. Tehát az idő több szempontból is fontos tényező. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy azt mi mutatja meg! 🙂 Egy óra nem csak arra jó, hogy leolvassuk róla az aktuális időt, hanem arra is, hogy a lakásunk dísze legyen! Egy ötletes óra, akár színében, akár formavilágában alkalmas lehet arra, hogy megtöltsenek élettel egy helyiséget, feldobják annak hangulatát. Ebben a kategóriában olyan fali – , illetve asztali órákat, válogattam össze, melyek az óra funkció mellett az otthonod kiváló dekorációként is szolgálnak. A tojásfőző óra kakukktojás lehet, viszont nagyon hasznos és praktikus szerkezet, így mindenképpen helye van ebben a kategóriában. 🙂 A sokszínűség piacterén az órák is sokszínűek azért, hogy Te is megtaláld a kedvenced! 🙂

Kérdésed van? Keress bizalommal! Használd a jobb oldali “Támogatás” és legkésőbb 48 órán belül válaszolok Neked! Legyen szép napod!

A termék a kosaradban van:


Vélemények

BizBazár.hu

Kedves szavak

Schaffler Zsuzsanna

Facebook
A megrendelt készülék sértetlen állapotban,magyar nyelvű használati útmutatóval,számlával megérkezett. Az ügyintézés rendkívül korrekt, segítőkész módon zajlott. A cél: a megrendelő igényeinek való maximális megfelelés. Köszönöm !

Szabó Ferkó

Facebook
Az eddigi legjobb webshop amivel találkoztam.

Hegedűs Sándor

Facebook
A választott termék időben megérkezett és beváltotta a hozzá fűzött reményeket, rendszeresen fogom használni. Pont annyit nyújt, mint amit a honlapon található leírás alapján elképzeltem. A magyar nyelvű használati utasításnak külön örültem. Mindenkinek ajánlom, hogy ha valami megtetszik, akkor bátran rendeljen ebből a webshopból, nem fog csalódást okozni.

Für Melinda

Facebook
💗 Tökéletes minőségű termék, teljeskörű tájékoztatás, gyors kiszállítás. Az egyik legjobb webshop, ahonnan valaha rendeltem.

Jobaházi Vilmos

Facebook
Pontos és kiszámítható! Korrektül és teljes körűen tájékoztatott a vásárlás/szállítás során folyamatosan a megrendelésemmel kapcsolatban. Kérdés esetén nagyon gyorsan és segítőkészen válaszolt.

Paulik Róbert

Facebook
Maximálisan korrekt és rugalmas webshop, sok segítséget kaptam a tulajdonostól, hogy az ajándékba szánt termék minél gyorsabban megérkezzen hozzám. Időben megérkezett, igényesen becsomagolva. Csak ajánlani tudom!

Kovács Dorottya

Facebook
Az ígért időn belül megérkezett a rendelésem, igényesen becsomagolva. A termékek pont olyanok, ahogyan az oldalon le van írva. :) Nem rendelek gyakran online, ezért voltak kérdéseim, de tulajdonos nagyon segítőkész és rugalmas volt!