Koronavírus tájékoztató

Koronavírus tájékoztató

Teljesülnek a rendeléseid!

Kedves Érdeklődőm! Kedves Barátom!

A járványhelyzetre való tekintettel szeretnélek tájékoztatni, hogy a rendelések leadása és feldolgozása továbbra is működik, teljesíteni tudom az igényeid! Fontos tudnod, hogy az esetlegesen előre még nem látható rendelkezések miatt – akár itthon, akár külföldön – a szállítás időpontjában lehetnek csúszások! Amennyiben ez bekövetkezne, értesítelek Téged és minden információt eljuttatva hozzád, tájékoztatlak!

A BizBazár.hu termékei Hollandiából érkeznek. Mint talán már tudod, a termékek beszerzése megrendelés alapján történik, az általad igényelt termékek normál esetben 3-4 munkanap alatt érkeznek meg hozzám. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint rendkívül minimális az esélye annak, hogy a vírus ennyi időn át életben maradhasson az egyes felületeken (termék, csomagolás), de mivel számomra az egészségetek és biztonságotok a legfontosabb, a termékek csomagolásait fertőtlenítem, illetve azok számotokra történő csomagolását is óvintézkedések mellett végzem el!

 

MPL (Magyar Posta)

A Posta által bevezetett intézkedések a járvány idejére: https://www.posta.hu/aktualitasok/jarvany_miatti_ujabb_intezkedesek_20200324


FOXPOST

Minden automata nyitva és elérhető kora reggeltől késő estig. Minden FOXPOST automata helyszínén van élelmiszerüzlet és gyógyszertár ezért jelenleg nem számítanak a helyszínek időszakos korlátozásra vagy bezárásra. A csomagok, az ügyfelek, valamint a dolgozók biztonsága továbbra is elsődleges priortás, ezért a következő biztonsági intézkedések vannak érvényben:

  1. Automatákat folyamatosan tisztítják, fertőtlenítik. Minden futár rendelkezik megfelelő fertőtlenítőszerrel.
  2. Automatás átvétel továbbra is emberi érintkezés mentes, így az esetleges fertőzésveszély kockázata minimális.
  3. A futárok kesztyűben és szájmaszkban dolgoznak (maszkok beszerzése folyamatos,).
  4. Távolságtartás: a futárok más emberekkel történő érintkezése minimális.
  5. Az autók rakterét is minden nap fertőtlenítik.
  6. A raktárosok és a futárok elkülönített zónákban dolgoznak, így itt sem kerülnek kontaktusba egymással.
  7. A Vevőszolgálat home office-ból működik

 

AMIT JAVASLOK!

  • Amennyiben fontos alkalomra rendelnél ajándékot, vagy valamely okból sürgős számodra a termék átvétele, minél hamarabb add le a rendelésed, hogy a választott terméked akkor is megérkezzen, ha az esetlegese további biztonsági intézkedések miatt a szállítási idő megnő!
  • A FOXPOST és az MPL futárokkal (házhozszállítás esetén) való érintkezés minimalizálása érdekében ha teheted, ne válassz utánvétet, fizess Barionnal, vagy előre utalással!
  • A csomag átvételét követően alaposan moss kezet, valamint fertőtlenítsd a csomagolást és lehetőség szerint a terméket is!

 

Kérlek, amennyiben teheted, maradj otthon! Vigyázz magadra!
Kérdés esetén keress bizalommal!
További információk: koronavirus.gov.hu

Baráti üdvözlettel:
Józsi, tulajdonos


Vélemények

BizBazár.hu

Kedves szavak

Schaffler Zsuzsanna

Facebook
A megrendelt készülék sértetlen állapotban,magyar nyelvű használati útmutatóval,számlával megérkezett. Az ügyintézés rendkívül korrekt, segítőkész módon zajlott. A cél: a megrendelő igényeinek való maximális megfelelés. Köszönöm !

Szabó Ferkó

Facebook
Az eddigi legjobb webshop amivel találkoztam.

Hegedűs Sándor

Facebook
A választott termék időben megérkezett és beváltotta a hozzá fűzött reményeket, rendszeresen fogom használni. Pont annyit nyújt, mint amit a honlapon található leírás alapján elképzeltem. A magyar nyelvű használati utasításnak külön örültem. Mindenkinek ajánlom, hogy ha valami megtetszik, akkor bátran rendeljen ebből a webshopból, nem fog csalódást okozni.

Für Melinda

Facebook
💗 Tökéletes minőségű termék, teljeskörű tájékoztatás, gyors kiszállítás. Az egyik legjobb webshop, ahonnan valaha rendeltem.

Jobaházi Vilmos

Facebook
Pontos és kiszámítható! Korrektül és teljes körűen tájékoztatott a vásárlás/szállítás során folyamatosan a megrendelésemmel kapcsolatban. Kérdés esetén nagyon gyorsan és segítőkészen válaszolt.

Paulik Róbert

Facebook
Maximálisan korrekt és rugalmas webshop, sok segítséget kaptam a tulajdonostól, hogy az ajándékba szánt termék minél gyorsabban megérkezzen hozzám. Időben megérkezett, igényesen becsomagolva. Csak ajánlani tudom!

Kovács Dorottya

Facebook
Az ígért időn belül megérkezett a rendelésem, igényesen becsomagolva. A termékek pont olyanok, ahogyan az oldalon le van írva. :) Nem rendelek gyakran online, ezért voltak kérdéseim, de tulajdonos nagyon segítőkész és rugalmas volt!