Kapcsolat

Kapcsolat

Kapcsolat – A BizBazár.hu webáruház kapcsolati adatai

Beszélgessünk! 🙂 Véleményed, ötleted, javaslatod, esetleg kritikád van? Bármelyikről is legyen szó, szívesen fogadom, írj nekem bátran, maradjunk kapcsolatban! Kérdés esetén is keress bátran, ígérem, hogy 48 órán belül mindenképpen jelentkezem! Kövesd az áruházat a közösségi oldalakon is!

Impresszum letöltése

A dokumentum PDF formátumban készült.  Amennyiben a böngésződ nem támogatja a PDF formátum megnyitását, mentsd le a dokumentumot a számítógépedre! A dokumentum megnyitásához szükséged lesz egy, az említett formátumot kezelő szoftverre, melyet INNEN tölthetsz le ingyenesen.

A kereskedő adatai

Üzemeltető: Kocsány József, egyéni vállalkozó
Kapcsolattartó neve: Kocsány József
Kapcsolattartó E-mail címe: office@bizbazar.hu
Székhely: 4031 Debrecen, István út 93. 7/56.

Adószám: 67753066-1-29
Nyilvántartási szám: 50700877
Kamara: HBM-i Kereskedelmi és Iparkamara
Tevékenység: Csomagküldő internetes kereskedelem

Ügyfélszolgálat, social

Ügyfélszolgálat: hello@bizbazar.hu
Facebook
Instagram
Pinterest


Ügyfélszolgálat

E-mail: hello@bizbazar.hu
(hétfő – péntek, 08:00 – 17:00)

Ha napközben kevés az időd és csak 17:00 óra után veszed fel velem a kapcsolatot, akkor se aggódj, a rendszer tárolja az üzeneted! A beérkező üzenetek mindegyikét feldolgozom, minden kérdést megválaszolok, semmi nem kerülheti el a figyelmemet!  Igyekszem 24 órán belül (leterheltségtől függően maximum 48 órán belül) válaszolni Neked! A BizBazár.hu telefonos ügyfélszolgálatot jelenleg nem tart fenn, de dolgozom ennek a megvalósításán!

Néhány fontos tudnivaló:

  • Ügyfélszolgálati kérdésekben minden hétköznap 08:00 – 17:00 között állok a rendelkezésedre. Hétvégén pihenek, a családommal vagyok, felkészülök a következő hétre, hogy magas minőségben szolgálhassalak ki téged!
  • Az ügyfélszolgálati rendszer 0-24 órában fogadja az üzeneteket, így bármikor írhatsz nekem, de a kérdésedet munkaidőben válaszolom meg.
  • Minden beérkező kérdést igyekszem a lehető leghamarabb megválaszolni.  A válaszadás 24, de legkésőbb 48 órán belül (leterheltségtől függően) megtörténik.
  • Amennyiben hétvégén van szükséged rám, írj nekem nyugodtan és hétfőn munkaidőben válaszolok!
  • Ha 24 órán belül sem kapsz választ, ne aggódj, foglalkozom az ügyeddel, biztosítalak róla, hogy válaszolni fogok!
  • Minden vásárlómat, minden érdeklődőt a barátomnak tekintek, így a kommunikációt tegeződve folytatom, kérlek ne haragudj rám ezért!
  • Szeretném hangsúlyozni, hogy nincs rossz vagy értelmetlen kérdés! Minden információ fontos lehet ahhoz, hogy a megrendeléssel kapcsolatban jó döntést hozz, amikor pedig azt a kezedbe veszed, megelégedettséggel töltsön el!  Bármiről is van szó, fordulj hozzám bizalommal
  • Összegyűjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és azokat igyekeztem részletesen megválaszolni! Megtalálod ezeket a “Gyakori kérdések (GYIK)” menüpontban!

Kérdésed van? Szemezgess ebből: Gyakran felmerülő kérdések és válaszok vagy használd a gombot a jobb sarokban!