A regisztráció menete

A regisztráció menete

Miért éri meg regisztrálni?

  • Regisztrált tagként gyorsabban vásárolhatsz, hiszen a vásárlások alkalmával nem kell újra és újra bepötyögnöd a vásárláshoz szükséges adatokat!
  • Regisztrált tagként nyomon követheted a leadott rendeléseid!
  • Regisztrált tagként módosíthatod az adataid!
  • Regisztrált tagként egyedi kedvezményekben és meglepetésekben részesülhetsz!
  • Mert a BizBazár.hu még új, de folyamatosan fejlődő webáruház, amely minden nap keményen dolgozik azért, hogy megfeleljen az elvárásaidnak!

Hogyan tudok regisztrálni?

Regisztráció menete: Nem kell mást tenned, mint a weboldal fejlécében (legfelső menüsor) a “Fiókom” vagy “Bejelentkezés” gombra kattintanod, majd megadnod a regisztrációhoz szükséges adatokat! Miután megadtad a szükséges adatokat és elfogadtad az Adatkezelési Tájékoztatót, kattints a “Regisztráció” gombra. 

Hogyan tudok belépni a fiókomba?

A regisztráció alkalmával megadott E-mail címeddel vagy felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz belépni a fiókodba. Fontos tudnod, hogy a fiókod aktiválásához adminisztrátori jóváhagyás szükséges! Ez 24 órán belül megtörténik! Az aktiválás után a belépéshez a  “Fiókom” vagy “Bejelentkezés” gombra kell kattintanod, majd a megjelenő űrlapon bejelentkezned! A bejelentkezést elvégezheted még a vásárlás előtt, de a vásárlás közben is. A vásárlási folyamat közben a “Pénztár” oldalon is be tudsz jelentkezni. Ehhez a “Pénztárban” a “Bejelentkezés” gombra kell kattintanod!

Elfelejtettem a jelszavam

Ha elfelejtetted a jelszavad, nem kell aggódnod, segítek visszajutni a fiókodba! Új jelszó beállításához kattints a fenti főmenüsorban található “Fiókom” gombra, majd a fiókodban válaszd “Fiókadatok” lehetőséget és a “Jelszó változatás” részben add meg az új jelszót! Amennyiben nem vagy bejelentkezve a fiókodba, kattints a “Bejelentkezés” gombra és válaszd az “Elfelejtett jelszó” lehetőséget és kövesd az utasításokat! Az új jelszó kérése biztonsági okokból csak azzal az E-mail címmel lehetséges, melyet a regisztráció alkalmával megadtál!

Funkciók a fiókban

A fiókodba belépve a következő funkciók állnak rendelkezésedre:

  • Rendelések: Nyomon követheted az eddig leadott rendeléseket.
  • Letöltések: Kizárólag regisztrált felhasználók számára elérhető letöltések listája.
  • Címek: Ebben a menüben adhatod meg a szállítási és számlázási adataidat, ha a “Szerkeszt” gombra kattintasz. Az adatok megadásának előnye, hogy a következő rendelésed alkalmával ezen adatokat nem kell újra bepötyögnöd, hanem a rendszer az itt megadottak alapján kitölti helyetted a rendelés leadásához szükséges mezőket.
  • Fiókadatok: A regisztráció során megadott adatokat láthatod itt. Természetesen módosíthatod is ezeket! Ha így döntesz, az adatok megadása után kattints a “Változtatások mentése” gombra! Itt érdemes megadnod a vezeték és keresztneved is, hiszen a rendelési adatok megadásakor ezen információkat is használja a rendszer, így nem kell minden megrendeléskor bepötyögnöd azokat! Ebben a menüben lehetőséged van a jelszó megváltoztatására is, a régi, valamint az új jelszó megadásával.
  • Kijelentkezés: Kijelentkezhetsz a fiókodból.

Regisztráció / Fiók törlése

A regisztrációd törlését bármikor és indoklás nélkül kérheted!  Jelezd törlési szándékodat felém (hello@bizbazar.hu) és a lehető legrövidebb időn belül elvégezem a törlést, melynek tényéről értesítelek Téged! A regisztrációd törlése a fiók és a hozzá tartozó adatok teljes törlését jelenti! A törölt fiók nem állítható vissza! A vásárlói fiók és a személyes adatok törléséről bővebben az Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.

Vissza az elejére

Kérdésed van? Szemezgess ebből: Gyakran felmerülő kérdések és válaszok vagy írj nekem!


Vélemények

BizBazár.hu

Kedves szavak

Schaffler Zsuzsanna

Facebook
A megrendelt készülék sértetlen állapotban,magyar nyelvű használati útmutatóval,számlával megérkezett. Az ügyintézés rendkívül korrekt, segítőkész módon zajlott. A cél: a megrendelő igényeinek való maximális megfelelés. Köszönöm !

Szabó Ferkó

Facebook
Az eddigi legjobb webshop amivel találkoztam.

Hegedűs Sándor

Facebook
A választott termék időben megérkezett és beváltotta a hozzá fűzött reményeket, rendszeresen fogom használni. Pont annyit nyújt, mint amit a honlapon található leírás alapján elképzeltem. A magyar nyelvű használati utasításnak külön örültem. Mindenkinek ajánlom, hogy ha valami megtetszik, akkor bátran rendeljen ebből a webshopból, nem fog csalódást okozni.

Für Melinda

Facebook
💗 Tökéletes minőségű termék, teljeskörű tájékoztatás, gyors kiszállítás. Az egyik legjobb webshop, ahonnan valaha rendeltem.

Jobaházi Vilmos

Facebook
Pontos és kiszámítható! Korrektül és teljes körűen tájékoztatott a vásárlás/szállítás során folyamatosan a megrendelésemmel kapcsolatban. Kérdés esetén nagyon gyorsan és segítőkészen válaszolt.

Paulik Róbert

Facebook
Maximálisan korrekt és rugalmas webshop, sok segítséget kaptam a tulajdonostól, hogy az ajándékba szánt termék minél gyorsabban megérkezzen hozzám. Időben megérkezett, igényesen becsomagolva. Csak ajánlani tudom!

Kovács Dorottya

Facebook
Az ígért időn belül megérkezett a rendelésem, igényesen becsomagolva. A termékek pont olyanok, ahogyan az oldalon le van írva. :) Nem rendelek gyakran online, ezért voltak kérdéseim, de tulajdonos nagyon segítőkész és rugalmas volt!